Club Oxygene predstavio je osječkoj publici događanja za početak 2018. godine. Tako će 20. siječnja prvi veći izvođač biti jedan od najaktivnijih srpskih glazbenika Nemanja Kojić, poznatiji svima kao Hornsman Coyote. Koncert je povodom promocije albuma “Sevengreen” u sound system varijanti uz live soundsystem performans.

Legendarni srpski reggae glazbenik Nemanja Kojić aka Hornsman Coyote, nastupat će u subotu 20. siječnja u  osječkom clubu Oxygene od 22h, u okviru turneje na kojoj promovira njegovo aktualno izdanje „Sevengreen“, koji je nedavno izdan pod okriljem izdavačke kuće Ammonite Records iz Beograda.

Potporu će mu davati HC Sound System.

Nekadašnji frontmen grupe Eyesburn sa svojim novim solo projektom ove godine zabilježio je niz nastupa širom Srbije i Europe, od kojih se posebno izdvaja turneja na Malti i turneja po Crnoj Gori, Sloveniji i Hrvatskoj, kao i nastupi na domaćim festivalima kao što su Love Fest, Belgrade Beer Fest i Exit. Po riječima ovog glazbenika, prethodna sezona je najaktivnija do sada, a koncertne aktivnosti će se nastaviti i u narednom periodu. Planiran je još niz turneja kao i festivalskih nastupa tijekom ove i naredne godine.

Facebook event možete pronaći ovdje.

Oksidacija siječnja u O2:

19.01. – Vinyl Vaults | Kamenitsky
20.01. – Hornsman Coyote Live ft. HC Soundsystem | o²
26.01. – Puštaj stare! | Papi Chulo
27.01. – ABOP Live

Imamo dva upada za vas, detalje pronađite u pravilima ispod.

MIXETA DARIVA!

  1. ) Lajkati facebook stranicu portala i pratiti službeni instagram – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA ; LINK INSTAGRAM PROFILA.
  2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
  3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na Hornsman Coyote u Oxygene u Osijeku!“ te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVOJE dobitnika/ca koje ćemo objaviti u petak, 19. siječnja na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA! Stay tuned & SRETNO SVIMA!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE