Metal veterani Soulfly dolaze u srijedu 26.07 u Zagreb! Max i ekipa u Hrvatsku stižu u okviru aktualne turneje Totem, a koncert će biti održan u klubu Močvara.

Aktualni album Totem” dvanaesti je po redu u Soulfly diskografiji, a objavljen je 5. kolovoza 2022. godine za Nuclear Blast. “Totem je slavlje duhovne prirode”, rekao je Max Cavalera u izjavi za medije. “Bilo je to dvogodišnje putovanje pisanjem sa mojim sinom i bubnjarom Soulflyja Zyonom. Ovaj album govori o svoj radosti, zabavi i ljutnji u metalu.” Osim Maxa i Zyona, bend još trenutno čine basist Mike Leon i gitarist Mike DeLeon.

Uz Soulfly, kao predgrupa će nastupiti Stomp, peteročlana crossover hardcore metal senzacija koja je nastala iz pepela brojnih istaknutih bendova živahne beogradske underground scene. Svaki član benda imao je utjecaj na srpsku glazbenu scenu, tako da je Stomp suština talenta i vještine, s Jovanom Dorkinom na vokalu, Nemanjom Kojićem poznatiji kao Hornsman Coyote na pratećim vokalima i gitarama, Draganom “Lala” Vitasom na gitari, Dejanom “Kajom” Ćuruvijom na basu i Dejanom “Boske” Miljkovićem na bubnjevima. Njihovi bijesni nastupi uživo oduševljavaju vas složenim i opresivnim zidom zvuka, duševnim vokalima, tehničkim sposobnostima i zaraznim riffovima.

Također treba spomenuti da je Nemanja Kojić Coyote ponovno upisao svoje gostovanje na novom albumu Soulflya i to na devetominutnoj “Spirit Animal” koja zatvara album. Gostovao je još na albumima Prophecy” (2004.) i Dark Ages” (2005.)

Za ulaznice će biti potrebno izdvojiti 25 €, a za više informacija o samom koncertu možete pogledati na službenom Facebook event-u.

Koncert organiziraju Honeycomb Live i Connected Agency.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE