Elektronski bend TOMISLAV objavio remixeve Ireninog singla “The Moon“, pjesme koja je najavila njezin drugi studijski album „Haze“.

Dvije godine nakon objavljivanja svog debitantskog albuma Travelling, Irena Žilić vratila se s nešto drukčijim zvukom, ali jednakom kvalitetom utkanom u novi album imena Haze. Svoj najnoviji studijski uradak najavila je singlovima “X” i “The moon“, pjesmama koje otkrivaju novi, drugačiji zvuk ove glazbenice . Upravo je “The Moon“ remixao elektronski trio TOMISLAV te je objavio u dva izdanja, kao izvorni remix i kao kraću „radio edit“ verziju. Ovo je prva od ovakvih suradnji koje Irena najavljuje za pjesme sa svog posljednjeg albuma. Prvi korak u sjajnu sezonu svježe glazbe i novih koncerata!

Elektronski trojac inače djeluje u Berlinu, a čine ga Ksenija Ladić, Matija Vojvodić i Charlie Baldwin. Oformljen je još 2012. godine, te su od tada imali preilike nastupati na festivalima poput Electronic Beatsa, Soundwave festivala i Illectricity festivala.

TOMISLAV je dosada dijelio pozornicu s velikim imenima elektronske glazbe poput Bonoba, Robert Glasper Experimenta, Submotion Orchestra, Shigeta, Phoria, itd. Njihova glazba našla se i u dokumentarcu HRT-a te su zaštitni zvuk berlinske modne tvrtke O’tark.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE