Objavljeno je da zagrebački S3ngsi imaju novi singl i prateći videospot Čarli Šin s kojim najavljuju promociju svog trećeg albuma “Lesi se vraća krući”, koja će se održati ove srijede, 29.03.2017. u Tvornici kulture.

Riječ je o četvercu koji je pobijedio na 1. finalnoj večeri RockOff festivala za 2016. godinu u Zagrebu te su nagrađeni za najbolju Koncertnu izvedbu na RockOff superfinalu 2016. godine. S3ngsi sviraju mješavinu rock/brit-pop/yu-punk-rock/indie zvuka koju kombiniraju s višeglasnim pjevanjima, praskajućim gitarama, melodioznim refrenima, synth formama te sirovom svirkom. Bend je aktivan od 2006. godine te su 2016. proslavili 10 godina na sceni,

Izvrsno prihvaćen prvi album “Moderno trijezan” 2010. godine postavio im je posebno mjesto na sceni nezavisnim singlovima Disciplina i Univerzalka dok tri godine kasnije izlazi drugi, duži i složeniji album “Costa S3ngsia” gdje iz punk-rock zvuka traže nove forme igrajući se sa raznim stilovima brit-rock škole, instrumentima i aranžmanima.

Kao i uvijek, tekst, glazbu i aranžman za novi singl „Čarli Šin“ potpisuju S3ngsi, kao i video uradak. „To je pjesma o razvratnom sinu koja aludira na poznatog Charlie Sheena koji je poslužio kao model za pjesmu. Song je potpuno neopterećen, proljetnog karaktera, brzog ritma i dobre duše. Nakon zadnjeg singla „Lekcija Br.1″, vrijeme je za nešto proljetno i veselo“, objasnili su dečki iz benda. Ostali singlovi koji su  objavljeni i dostupni publici, a bit će na nadolazećem albumu su “Ocean”, “Da li će te čekati”, “Samo Solarno” i “Lekcija Br.1”.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 20kn, a na dan koncerta 30kn.

Službena prodajna mjesta:
Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb
Atlas Arena centar, Ulica Vice Vukova 6, Zagreb
Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7, Zagreb
Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
Record Store, Tkalčićeva 34, Zagreb
Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb
www.entrio.hr

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE