Ekipa iz GET UNREAL-a kaže da je Unreal projekt mladih i ambicioznih ljudi da vam priušte nezaboravno vrijeme i mjesto za totalno opuštanje i uživanje u ugodnoj atmosferi, dobroj hrani i još boljoj glazbi. Spaja domaću i stranu techno i house kulturu na lokacijama koje su nesvakidašnje i pomno odabrane.

Sve navedeno izgleda da će ponuditi ovaj petak, 23. rujna u restoranu Pilana Bliznec na Sljemenu. Event će započeti u 18h roštiljem i ugodnim druženjem te nastaviti pravim tulumom sve do jutarnjih sati.

Za višesatni glazbeni program pobrinut će se šestero DJ-a koje predvodi Tonny Lionni.

Tonny Lionni je producent i DJ iz Liverpoola koji je nastupao dijem svijeta i izdavao na mnogim diskografskim kućama (Wave records, Freerange records, Ostgut ton, Defected records, Madhouse records, Aesthetic Audio, Mule music, Versatile records). Njegov glazbeni stil jest savršen spoj Detroit techna i deep housa. Njegov hit „Found a place“ je bio izabran među top classic house pjesmama desetljeća. Kada nastupa kao DJ, kaže da pušta deep house mix snažno se koncentrirajući na vlastitu produkciju.

https://www.youtube.com/watch?v=NtNkhZMuzTI

Osim Tonny Lionni-a, tu su domaće snage.

Eddy Ramich je DJ i producent bogate glazbene prošlosti. Tijekom 90-ih zajedno sa Zvonimirom Dusperom bio je dio glazbenog dvojca Eddy & Dus te su svoj prvi album High Life objavili 1999. za SSOH Records. Skupa s Janom Valdevit od 2004. do 2010. radi na projektu Eddy meets Yannah te objavljuje tri albuma za njemački Compost Records ― Just Like, Once in a While i Fiction Jar. U tom razdoblju samostalno ili sa suradnicima Eddy radi na remiksevima glazbe nekih od najpoznatijih suvremenih elektroničkih i drugih izvođača. Eddy solo trenutno najviše svira 4/4 setove s eklektičnim pristupom bez ograničenih struktura.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/154907741″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

OKOR je suosnivač kolektiva Kabinet, producent i dj. Pozornicu je dijelio s imenima kao što su Raiden, Stray, Sam Binga, Codex i dr., a njegove su se stvari mogle čuti na legendarnom londonskom Rinse FM-u, kao i na drugim radio postajama u Europi i SAD-u (Sub.fm, CX:radio, Bassdrive) te iza sebe ima EP od 6 traka pod nazivom «Fool’s Play» koji je izašao na Balkan Kolektiv Recordsu.

phillipe je jedan od osnivača CFSN-a, organizator Illectricity festivala, suorganizator Glitch Hop Shop, {pi+ch i+!} i phillitchevanje klupskih večeri, te koordinator i promotor glazbenog programa Jewish Film Festivala. Nstupao je na mnogo poznatih festivala kao što su: Broken Balkanz u Bugarskoj, Exit Festival, Elevate Festival, Hartera, Echo, Soundwave Croatia, Dimensions i Outlook u Puli, Unknown u Rovinju, Hideout, Terraneo, The Garden Festival i drugi.

Oberkuul je duo kojeg čine Oberön i Akuul. Prvo ih je spojio zvuk drum ‘n’ bassa kroz Cosmic Vibes te nešto kasnije i melodije i ritmovi house, techna i slične glazbe. Kao duo Oberkuul, nastavili su putem house i techno glazbe te ih se moglo vidjeti i čuti srijedom u Funk clubu.

Darko Kustura je započeo karijeru sa dvanaest godina kada je krenuo slušati njemački house, tehno i drum and bass radio. Danas, njegov prepoznatljiv zvuk nastao je iz ljubavi prema deep i soulful glazbenom žanru, ali uz suvremene produkcijske tehnike, čime se odupire konvencionalnoj, tzv. “sigurnoj” glazbi.

Za ovaj cjelodnevni i bogati event, upad je 80 kn. Više informacija, kao i timetable partya možete dobiti na službenom Facebook eventu.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE