Dan poslije Božića, u osječkom Epicu, održat će se Metal After Christmas Party, gdje će publika moći vidjeti koncerte čak četiri benda, od kojih su tri osječka, a jedan iz Batine.

Riječ je o provjerenim grupama: death/thrash-metal bend War-Head, grupa koja je dobro poznata osječkoj publici, a koja iza sebe ima brojne inozemne nastupe i tri albuma. Pridružit će im se prijatelji iz grupe Kymera, također dobro znani Osječani koji sviraju nekoliko mješavina žanra, a s posljednjom pjesmom Beyond u suradnji s RitmOSom najavili su i novi album.

Noisome Mind sviraju, kako kažu, baranjski metal, grupa dolazi iz Batine i ovo će im biti među prvim nastupima pred osječkom publikom. Black Flame Osječani dobro poznaju, progresivni melodijski death metal kojega dečki njeguju već je mnogo puta tresao zvučnike istog kluba.

Karta će biti 20 kuna, a vrata Epica otvaraju se u 21 sat.

Mixeta vam za Božić osigurava jednu kartu za koncert, a pravila nagradne igre nalaze se tradicionalno ispod.

 

 

NAGRADNA IGRA

 

 

1. ) Lajkati facebook stranicu portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA.

 

2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)

 

3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na Metal After Christmas Party u Epic!” te obvezno u zagradu pored toga svoje pravo ime i prezime.

 

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema datumima poruka odabrati JEDNOG dobitnika/icu koje ćemo objaviti u četvrtak, 24. prosinca, na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE