U subotu, 20. travnja 2024., Lollipop organizira prvi open air događaj ove godine, od 17:00 sati na Teniskom centru Maksimir!

Toplo vrijeme, svjež zrak, zalazak sunca, hladna pića i dobro poznata Lollipop playlista 2000-ih/2010-ih čine savršeni bijeg u subotu, a možete očekivati glazbu od Black Eyed Peas, Pitbulla, Katy Perry, Justina Timberlakea, Lady Gage, Britney Spears, Madonne, Ke$he, Fergie, Ushera, Rihanne, Gwen Stefani, Flo Ride, Akonae, David Guette, LMFAO, Miley Cyrus, Shakire, Ushera i mnogih drugih.

Poruka organizatora jest kako je Lollipop je da začini rutinu noćnih izlazaka i odvede vas na najslađu zabavu. Pripremite se za reprizu događaja izglasanog kao najbolji događaj u 2023. godini, pozovite prijatelje, uzmite sunčane naočale i zaplešite pod plavim nebom za ultimativno iskustvo na prvom open air događaju u 2024.

Ako vas možda zbunjuje članak o vama nepoznatom eventu koji je na tako dobrom glasu i održava se za samo tjedan možda mislite da se radi o lošem marketingu, no sve što znamo o Lollipopu upućuje na suprotno. Za ove događaje se traži karta više, čini se kako dnevni partiji nikad nisu bili popularniji. Ulaznice su dostupne u sustavu Entrio po cijeni od 18 eura. Vidimo se tamo!

Share.

About Author

"Bio sam na previše koncerata", reče nitko nikad. Osim glazbenih tekstova, urednik je i autor portala Nepopularna psihologija.

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE