Graffiti na Gradele, dugogodišnji ljetni festival hiphop kulture se ove godine održava od 24. do 28.07.2024. na Braču u Bolu.

Graffiti Na Gradele, međunarodni graffiti festival, održava se 12. godinu zaredom u Bolu na Braču te će Bol ponovno na nekoliko dana postati središnje mjesto okupljanja mladih graffitera, street art umjetnika, dizajnera, glazbenika, DJ-eva i posjetitelja željnih dobrog programa. GNG u Bol dovodi najeminentnije umjetnike urbane kulture, a po prošlogodišnjem odličnom receptu, trajat će pet dana. Kraj srpnja tako je rezerviran za ljetovanje u vječnom simbolu Jadrana, na jednom od najljepših hrvatskih otoka.

Dnevni program festivala će se, kao i svake godine dosad, održati na prostoru Bijele kuće, ali i na lokacijama u blizini. Umjetnici će oslikavati zidove, DJ-i će biti zaduženi za sjajnu glazbenu pozadinu, plesači pokazati svoje vještine u dance battleu, a u pripremi je ponovno niz radionica u suradnji s partnerima.

585 Club ponovno će ugostiti trenutno najzvučnija imena glazbene scene u dvije najluđe večeri:

26.07. – PETAK
Kuku$
Buntai
Bore Balboa
Kreško Bengalka
Luzeri
Massimo Savage

27.07. – SUBOTA
Grše
Miach
Z++
Peki
Idem
Dani

GNG ekipa i ove godine priprema poseban festivalski merch, pa ćete tako kući moći ponijeti uspomenu koja će vas cijele godine podsjećati na ljeto.

Ulaz na sva dnevna događanja i radionice na festivalu je besplatan, dok večernje koncertne ulaznice možete potražiti na online sustavu Entrio.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE