Tandara predstavlja svoj prvi samostalni EP “Manje od 3”! Tandara napokon donosi svježi materijal i “novi đir” koji će obilježiti i ovo ljeto. Izdanje je objavljeno za JeboTon label.

Tandara je na prvi dan ljeta 2023. godine objavio svoj debitantski singl „Valovi“ s  kojim je odvažno predstavio svoj samostalni projekt i jedinstveni glazbeni izričaj te brzinom munje osvojio srca brojnih slušatelja kojima je pjesma postala soundtrackom ljeta. Tandara je koristio glazbu kao oblik auto-psihoterapije, iznoseći svoje najdublje osjećaje spajajući ih sa synthevima i napucanim beatovima. Tako je nastao EP „Manje od 3“ koji donosi pet vrlo osobnih i emotivnih pjesama upakiranih u elektronički aranžman. Marin je sve napravio sam, a u svoj je novi zarazni zvuk uklopio rock, indie pop i elektroniku.

Tandara još uvijek nastupa i s IDEM, gdje će izvoditi i pokoju svoju stvar. Prvi će gig biti u petak, 7. lipnja u Melinu na velikom VRATI SE NA PARTI tulumu gdje će Tandara s ostatkom JeboTon izvođača proslaviti objavu novih izdanja i početak ljeta.

EP „Manje od 3“ dostupan je na svim streaming servisima.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE