Avangardni genij iz svijeta srednjovjekovne glazbe, skladatelj i najpoznatiji svirač lutnje na svijetu — Jozef van Wissem, dolazi na koncert u Močvaru 28. svibnja.

Od početka svoje skladateljske karijere Van Wissem ima cilj prenijeti zvukove jedinstvene barokne lutnje širokoj publici, u čemu je u potpunosti uspio.
Pobjednik Filmskog festivala u Cannesu za soundtrack vampirske drame “Only Lovers Left Alive” — Van Wissem ima i istaknutu suradnju s Jimom Jarmuschom, Jamesom Blackshawom, Zolom Jesus i mnogim drugim akterima umjetničke industrije.
Jozef Van Wissem izdao je više od 20 albuma s izvanrednim glazbenim ostvarenjima, uključujući najnoviji LP “Behold ! I Make All Things New” — instrumentalno, neoklasično djelo, snimljeno u karanteni između 2019. i 2021.
Bio je sudionik velikog broja koncerata diljem svijeta u akademskim dvoranama, katoličkim katedralama i na najprestižnijim festivalima poput ATP i Primavera Sound, svirajući svoju potpuno crnu baroknu lutnju izrađenu po narudžbi. Sada Van Wissem dolazi u legendarni klub Močvara kako bi slušatelje poveo u svoj osobni čudesni svijet, pun mračnih iskustava i jedinstvenih osjećaja. Ulaznice je moguće kupiti na platformi Entrio.
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE