Britanska superzvijezda Sting dva dana nakon Dresdena, gdje počinje europski dio njegove svjetske turneje, stiže 27. svibnja u Arenu Zagreb, gdje će publika moći premijerno gledati njegov novi bend Power trio, najavili su organizatori koncerta NuCoast Concerts i Live Nation.

Stingu će se na pozornici pridružiti dva virtuoza gitarist Dominic Miller, njegov dugogodišnji suradnik, te bubnjar Chris Maas, nekadašnji član bendova Mumford & Sons Maggie Rogers. Glazbeni trio će publici pružiti dinamični koncert prožet Stingovim najpoznatijim hitovima, koji objedinjuju njegovu karijeru kao člana benda The Police i kao solo umjetnika.

Koncert će obuhvatiti njegove bezvremenske klasike poput Fields of Gold, Roxanne, Every Breath You Take i Message in a Bottle te brojne druge pjesme koje su obilježile živote generacija slušatelja diljem svijeta.


Publiku će svojim će impresivnim i raznolikim glazbenim programom zagrijati talijanska glazbenica 
Giordani Angi. Njezino glazbeno stvaralaštvo okrunjeno je titulom platinastog i dva zlatna albuma, a autorica je tekstova brojnih hitova talijanskih izvođača poput zvijezde Tiziana Ferra. Njezina debitantska međunarodna ploča ‘Giordana’ nominirana je za nagradu GRAMMY, a dostupna je na 4 različita jezika: engleskomtalijanskomfrancuskom i španjolskom. Prošlog ljeta Giordana je ušla na listu top 10 radijskih hitova u Francuskoj s pjesmom „J’étais pas fait pour le bonheur“, duetom s francuskom ikonom Pascalom Obispom.

Sting je jedan od najosebujnijih svjetskih solo umjetnika koji je na dugu listu postignuća upisao 11 Grammyja, dva BritaZlatni globusEmmy, četiri nominacije za Oscara i nominaciju za Tonyja.

Prodao je 100 milijuna albuma, a osim glazbene karijere poznati je aktivist, ostvario je brojne nastupe u filmovima i napisao je dvije knjige, uključujući bestseler The New York Timesa “Broken Music”.

Share.

About Author

Urednik portala Mixeta.net

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE