Sisački rap-rock bend Šarena Pojava objavila je novi glazbeni spot za singl “Zašto ja to sebi radim?”. Pjesma se nalazi na njihovom debitantskom albumu “Ravnoteža” koji je objavljen za Geenger Records 2021. godine.

Snimanje spota organizirao je Luka Gojić, a snimao i producirao mladi videograf Val Pulić (valVideo), kojeg je umjesto seta za snimanje dočekao kućni party.

“Ideja je bila da spot snimimo planski i organizirano, te za potrebe spota odglumimo kućni party. Pogađate, kada su ljudi počeli dolaziti u kuću, a piće izlaziti iz flaša, bilo je prekasno. Kuća je ostala devastirana, ali nakon tri runde čišćenja doveli smo stvari u normalu. I da, madrac i stolica bili su na krovu i prije snimanja,” opisali su ovo zanimljivo iskustvo članovi Šarene pojave.

Ovo je ujedno i nova verzija pjesme te je snimljena u House of Pablo studiju, gdje produkciju, miks i master potpisuje hvaljeni producent Leonard Klaić.

Bend Šarena Pojava uskoro možete poslušati na zadnjem danu premijernog izdanja Zagreb Music Fest-a na Jarunu. Istog dana će još nastupiti Dubioza Kolektiv, S.A.R.S, Kiril Džajkovski i Radio Aktiv.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE