U petak, 26.4.2024. godine očekujte trostruku dozu sporih i masnih doom riffova u Močvari.

Lokalne snage, A Gram Trip, Hrmülja i Lord Drunkalot nastupat će u Močvari 26. travnja. Sva tri benda pripremili su novi materijal koji će premijerno izvesti. Da se podsjetimo, Lord Drunkalot zadnji put preuzeli su zagrebačke pozornice početkom 2022. godine, dok  je Hrmülja zadnji nastup u Zagrebu imala prije čak četiri godine.

A GRAM TRIP
A Gram Trip su četiri ljubitelja snažnih pojačala i tvrde distorzije iz Zagreba. Svojim mantričnim doom riffovima, sludge vokalima te stoner prizvucima prožetim kroz svaku pjesmu, tabaju put kroz nesveto trojstvo gore navedenih žanrova. Svoj prvi demo snimili su uživo 2021. godine u Attacku, a 2023. sabiru svoje prve četiri godine buke u debitantski album pod nazivom “Long Overdue”.

https://www.facebook.com/agramtrip
https://www.instagram.com/agramtrip/
https://agramtrip.bandcamp.com/

HRMÜLJA:
Veliki povratak ludbreško – varaždinske četvorke u Zagreb nakon stanke i izmjene u postavi. Stvaranjem stonerskog zvuka od 2014. došli su do izdavanja albuma 2019. godine i trenutno rade na novom materijalu za nadolazeći EP. Donose vam mračni stoner doom začinjen psihodelijom, opojnim sredstvima i sludge rifovima. Svojom glazbom zasigurno ne iskazuju zadovoljstvo i zvuče kao vapaj živo zakopanih duša.

https://www.facebook.com/hrmuljarok
https://www.instagram.com/hrmulja/
https://hrmulja.bandcamp.com/album/hrm-lja

LORD DRUNKALOT
Nastali 2013. Peglaju glasne, zadimljene, C2H5OH666-om natopljene stare heavy rifove u čast drevnim paganskim bogovima distorzije i brljetine iz pakla. Do sada su svirali sa bendovima kao što su Ufomammut, Naxatras, 1000mods, Planet of Zeus i Jex Thoth. 2020. izbacili su hvaljeni full LP “Heads & Spirits.” Nakon dvije godine izbivanja sa zagrebačkih pozornica vraćaju se sa novim materijalom i u punoj snazi.

https://www.facebook.com/LordDrunkalot
https://www.instagram.com/lordrunkalot/
https://lorddrunkalot.bandcamp.com/

Karte su dostupne putem Core Event portala po cijeni od 8€ u pretprodaji te 10€ na dan koncerta.

LINK

Isto tako, svi koji kupe ulaznicu putem weba na ulazu dobivaju printanu verziju ulaznice kao suvenir.

Mlađima od 18 godina ulaz besplatan.

 

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE