Zagreb, 24. veljače 2024. – Hali Gali napokon ima zagrebačko izdanje – u subotu, 24. veljače 2024. godine okupiraju Mediku i predstavljaju svoju drugu kompilaciju! Pet regionalnih kolektiva i inicijativa, JeboTon, Velvet, Superval, beogradski Kišobran i Hali Gali, udružili su snage i organizirali događaj koji će pokazati snagu regionalne scene, a na kojeg stiže čak 9 bendova i 2 DJ-a!

Nastupaju Vizelj, Šajzerbiterlemon, Proto Tip, Gazorpazorp, Nadya, Ubili Su Batlera, Cactus Fields, Ki Klop kao predstavnici JeboTon Kolektiva i Željezne Pilule kao reprezentacija Superval mladih bendova. Nakon bendova nas do ranih jutarnjih sati zabavljaju renomirani beogradski DJ-evi Stevie Whisper i Andria.

Hali Gali je glazbeni festival poznat po plasiranju mladih izvođača iz mnogih alternativnih glazbenih žanrova. Shortparis, Repetitor, Vizelj i KOI KOI samo su neki od bendova koji su kroz godine nastupali na ovom festivalu. Na svakom svom izdanju Hali Gali pronalazi, promovira i podržava mlade glazbene talente na srpskoj i regionalnoj alternativnoj sceni.

Zbog svog utjecaja i širokog spektra aktivnosti, Hali Gali je prerastao u glazbeni pokret pod čijim se kišobranom nalazi značajan broj lokalnih bendova pa je tako nastao i Hali Gali kolektiv koji okuplja alternativne izvođače. Sve je krenulo 2019. godine kada su izdali prvu kompilaciju na koju je uvršteno devet bendova i isto toliko pjesama. Srpska, a posebice beogradska glazbena scena posljednjih godina doživjela je procvat, a svakom tko prati regionalnu glazbenu scenu jasno je da su neke nove, mlade snage došle “na svoje”.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 15 EUR možete kupiti online putem platforme CoreEvent.
Ako ih ostane, na dan događaja cijena ulaznice iznosit će 20 EUR.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE