U četvrtak 28. ožujka, zagrebački Vintage Industrial Bar ugostit će četveročlani psihodelični bend Skotni Vrag.

Ratni sklad indie i surf rocka, groovea, psihodelije i jazza, Skotnog Vraga čini unikatnim glazbeno-satiričnim rock igrokazom, čiji su protagonisti šarena bića u ogrtačima crvene, zelene, crne i plave boje.
Najvažnije informacije u vezi koncerta:
Vrata 20:00 | Koncert 21:15
Ulaznice: 8,00 € / 12,00 € | Dirty Old Shop (Tratinska 34) // Grif bar & VIB (Savska cesta 160)
Ususret nadolazećem samostalnom koncertu, Skotni Vrag ruši granice forme i žanrovskih obilježja svojim prvim međualbumom „Splet kola”. Riječ je o pjesmama koje je bend snimio u svrhu najave dosadašnjih nastupa, a koje postaju svojevrsni glazbeni spomenar uspješnoj prošlogodišnjoj koncertnoj turneji.

Kroz deset raznolikih pjesama najbližih formi jingleova Skotni Vrag pokazuje vokalnu potentnost, ali i neviđenu kreativnost te još jednom potvrđuje sposobnost poigravanja s elementima brojnih žanrova, ovog puta Skotni Vrag u kolo je spleo i elektroniku, etno, hip hop, psihodeliju, dub, reggae te groove.

Svojim osebujnim izričajem, nekonvencionalnim vizualnim identitetom (šarena bića u ogrtačima crvene, zelene, crne i plave boje) i pristupom stvaranju Skotni Vrag se vrlo lako nameće kao jedno od zanimljivijih imena domaće alternativne scene. Nakon objave zapaženog istoimenog albuma prvijenca iz 2022. godine i dinamične 2023. godine Skotni Vrag nastavlja s koncertnim aktivnostima i pripremama za prvi samostalni koncert, ovaj gorespomenuti koji će se održati u četvrtak, 28. ožujkau Vintage Industrialu, ali i nastavlja rad na pjesmama koje će se naći na novom albumu.

Popis pjesama:
1. Kokola
2. Impuls
3. Lapidarij
4. Grof Vlaga
5. Hudička
6. 100%
7. Velika Turneja
8. Bouga Lou
9. Level up
10. Splet kola

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE