Zagrebačka arena će 9. veljače postati diskoteka s programom za pamćenje. Uz 20 izvođača, očekuje nas povratak u zlatno doba hrvatske dance glazbe 90-ih.

Organiziran od strane udruge Ideje Vrijedne Širenja, Megadance Party nije samo festival, već pravo glazbeno putovanje kroz vrijeme koje slavi duh i naslijeđe legendarnih disco klubova. Korijeni ovog spektakla sežu u 2016. kada su članovi udruge počeli svoje putovanje s ciljem, kako oni kažu “širenja dobrih ideja kroz društveno angažirane događaje”.

Na pozornici Megadance Partyja očekuje nas impresivan lineup izvođača koji će osigurati da večer bude nezaboravna glazbena poslastica. Uz legendarne Electro Team (ET), Colonia, Sennu M, Mineu, te druge istaknute umjetnike poput I Bee, Ellee, Karme, Sandija, Alke Vuice, Šajete, Vlatke Pokos, Mirjane (ex. Mandi) i drugih, publika će biti okružena najvećim hitovima koji su obilježili 90-e godine. Ovaj impresivni lineup garantira da će Megadance Party biti ne samo glazbeni event, već jedna prava “classy fešta” za sve generacije.

Uz odabir najvećih dance hitova koji su vladali klubovima na kontinentu i obali, te nastupe nekih od najvećih imena domaće glazbene scene, Arena Zagreb će se pretvoriti u “oldskul” diskoteku, ostavljajući iza sebe traga nostalgije i radosti. Megadance Party nas poziva na jedinstvenu plesnu avanturu koja će spojiti generacije i premostiti jaz između prošlosti i sadašnjosti.

Organizatori posebno skreću pozornost na scenu koja nas očekuje. Osim 360° pozornice, svijetla i laseri će pripremiti poseban spektakl za posjetitelje. Show potpisuje tvrtka Lumilas, koju predvodi Sven Kučinić. Za organizatore je otkrio kako je “za veliku proslavu ‘najplesnije hrvatske glazbe’ pripremio spektakularnu pozornicu sa svjetlosnim efektima o kojoj će se dugo pričati. Ovoga puta, zadatak je bio ‘svjetlima prekriti cijelu Arenu’, jer ona na jednu noć postaje ‘najveća diskoteka u regiji’. Vratiti emocije kakve su generacije mladih, danas odraslih imale odlaskom u diskoteke bio je zahtjevan, ali ugodan posao.”

Ulaznice su dostupne putem sustava Entrio, po cijeni od 50 do 60 eura, bili su tu i VIP paketi koji su brzo nestali. Ne propustite priliku za putovanje kroz vrijeme i uživanje u najboljim dance hitovima uz Megadance Party – događaj koji će probuditi sjećanja i stvoriti nova nezaboravna iskustva na plesnom podiju! Zasigurno je to večer koja će ostati urezana u naše sjećanje, povezujući nas kroz glazbu i emocije koje ne poznaju granice vremena.

Share.

About Author

"Bio sam na previše koncerata", reče nitko nikad. Osim glazbenih tekstova, urednik je i autor portala Nepopularna psihologija.

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE