Iz dalekog Čilea, dolazi nam mutirajuća skupina Follakzoid koja se jednako dobro snalazi u istrazi trance misticizma koliko i kraut rocka.

Kroz razvoj svijesti glavnog i odgovornog u bendu Dominga, Föllakzoid se polako i sigurno razvija u unikatnu klupsku priču koja vješto redefinira žanrove u svojoj dugačkoj karijeri koja kreće sad već davne 2007. Pod utjecajem naslijeđa antičke mjuze Anda i suvremenih tehnologija, nastaju njihovi prvi albumi, od kojih njihov rad prepoznaje i izdaje epohalna izdavačka kuća Sacred Bones.
Turneje i liveovi su slijedili svaki novi LP, a istraga se nastavlja i nastavlja. Začudni zvuci repetitivnosti rifa spajaju se s plesnom ritam sekcijom, a nekada se čini da struktura niti ne postoji iako se vrlo brzo pretvori u novi zvuk, koji vas tjera na istovremeno razmišljanje i gibanje.Njihova je reputacija rasla polako i sigurno. Fragmentirana gitara ih nikad nije zanimala u tom klasičnom smislu. Njihova je karijera nadogradnja samih sebe. Pjesme imaju tonalne promjene koje nadilaze vrijeme i mjesto i nisu za svačije uši. Jer ples nije istovjetan s rock glazbom, a mogao bi biti.
Njihova istraga često završi u akordima koji su već odsvirani, ali su ovoga puta sakriveni između raznih pedala i buke. Sve pa i još više od toga, Föllakzoid vješto manevrira kroz svoja sonična prebiranja.
Njihova je glazba istovremeno i izazov i užitak, zato nam je iznimno zabavno imati ovakav bend za dan zaljubljenih. Stoga, pridružite nam se u plesnoj drugosti gostiju koji se ne libe eskperimentirati.
Upad u pretprodaji: 15 €
Upad na dan događanja: 20 €
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE