Jedan od najperpektivnijih novih autora i izvođača te miljenik nove generacije publike – osječki glazbenik, producent i autor z++ najavljuje svoj najveći samostalni koncert do sada.

Pravog imena Zvonimir Husnjak, ovaj mladi svestrani autorsko-producentski čarobnjak u svega nekoliko godina aktivnosti istaknuo se kao vodeće ime moderne domaće trap-pop scene. Iza sebe ima dva studijska albuma, kao i niz autorskih singlova za koje potpisuje glazbu, tekst i produkciju, a koji na digitalnim streaming platformama ostvaruju milijunske brojke slušanosti; njegovih deset najslušanijih pjesama na Spotifyu prelaze brojku od 12 milijuna streamova, dok videospotovi na platformi Youtube prelaze čak 20 milijuna pregleda.

Već s objavom prvog singla “crno + zlatno” na sebe je skrenuo pažnju unutar domaće trap scene, što je zatim potvrdio i prvim nastupom uživo na Dritu iz Tvornice 2020. godine. Njegova dosadašnja dva studijska albuma “18++” iz 2019. i zatim “zauvijek” iz 2020. oduševila su i publiku i kritiku. Hit-singlovi “Ljeto već je gotovo”, “kabriolet” i “dijamanti” odmah po objavi postali su favorit publike, a on je u njima prikazao kako u svojim pjesmama bez problema proširuje žanrovske granice.

Koncert u Domu sportova bit će njegov najveći samostalni koncert do sada, a već prve reakcije publike pokazuju kako se iščekuje s nestrpljenjem. Regularna cijena ulaznice je 12 eura, a na dan koncerta iznosit će 15 eura.

Organizator koncerta je yem, koji kaže: “z++ zove u svoj svijet 2.12. u Dom sportova.”

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE