Kultni mostarski bend Zoster dolazi u zagrebačku Tvornicu kulture predstaviti novi album “Najgori” i to u petak 16. veljače 2024.

Velika promocija aktualnog albuma bit će ujedno i najveći samostalni koncert Zostera u Zagrebu, nakon što su do sada više puta punili i rasprodavali razne zagrebačke klubove.
Peti studijski album “Najgori” bend je predstavio s čak pet singlova, “Kuda idu svi ti ljudi”, “Treba mi keš”, “Čovjek želi da je ptica”, “Čovjek zvani činjenica” i “Mozak na pašnjak”, a album je skompletiran s ukupno deset pjesama. Uz Marija Knezovića koji predvodi bend, na novom albumu su uz stare članove Atillu Aksoja i Gorana Rebca sudjelovali i novi članovi Silvije Nuić (gitara), Anes Beglerbegović (bubanj), te kao gosti Miron Rafajlović (trube), Johnny Gomez (perkusije), Edvin Hadžić (bas), Đani Pervan (bubnjevi), te Lidija Kordić (prateći vokal).
Ulaznice su u prodaji po early bird cijeni od 14 eura. Ta cijena će vrijediti do 31. prosinca, a dan nakon cijena se povećava na 16 eura. Na dan koncerta za ulaznicu će trebati izdvojiti 19 eura. Ulaznice se mogu pronaći u Dirty Old Shopu, Rockmarku, svim prodajnim mjestima Eventima i Entria, kao i na Eventim.hr i Entrio.hr.
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE