Paul Di’Anno, prvi pjevač Iron Maidena, održat će koncert u zagrebačkom klubu Boogaloo 5.10. u sklopu svoje velike svjetske turneje The Beast Resurrection.

Paul Di’Anno legendarni je pjevač čiji su eksplozivni heavy metal vokal i energični punk rock stav promijenili glazbenu scenu zauvijek. Otkad je u 1979. došao u Iron Maiden, bend je samo u godinu dana postao svjetska atrakcija. Debitantski album “Iron Maiden” iz 1980. i “Killers”, koji je slijedio iznjedrio je pregršt hitova poput “Prowler”, “Running free”, “Remember Tomorrow”, “Phantom of the Opera”, “Iron Maiden”, “Wrathchild”, “Killers”, “Purgatory”, “Twilight Zone”, “Murders in the Rue Morgue” itd., a spomenuta dva albuma postali su klasici.

Paul Di’Anno Press, Photo by: Sanja Matić

Bendovi kao Metallica, Anthrax, Pantera i mnogi drugi stalno ističu kako su prvi Iron Maiden albumi ono zbog čega su počeli svirati. Paul Di’Anno je od 1979., s Iron Maiden, Battlezone, Killers, Gogmagog i kao solo artist izdao ogroman broj albuma i svirao na tisuće koncerata diljem svijeta, kada je prije 10 godina njegova karijera naglo prekinuta uslijed niza zdravstvenih problema zbog kojih je ostao u invalidskim kolicima. zahvaljujući brojnim fanovima Paul nije ostao zaboravljen; skupili su novac za njegovo liječenje i rehabilitaciju, a vrhunski doktori upravo iz Hrvatske spasili su njegov život.

Paul Di’Anno je trenutno na velikoj svjetskoj “The Beast Resurrection tour”, na kojoj će svirati preko 150 koncerata na 6 kontinenata. Većina koncerata rasprodana je, uključujući skoro sve datume na 18 koncerata u Velikoj Britaniji, gdje je u srpnju ove godine dočekan s ovacijama. U svoj toj gužvi Paul nije zaboravio Hrvatsku. Odlučio se vratiti u klub Boogaloo u četvrtak, 5 listopada kako bi se zahvalio svim Hrvatima koji su mu pomogli na njegovom putu prema ozdravljenju i doslovno spasili život. Na koncertu će ekskluzivno izvesti svoj Iron Maiden set. Svi oni koji posjetitelji, kupnjom “merchandisea” pomoći će Paulu u njegovoj borbi za ozdravljenjem koja još nije gotova i njegom nastojanju da u 2024 napokon prohoda.

Paul Di’Anno Press, Photo by: Manolis Varouchas

Koncert će otvoriti fantastičan zagrebački band Time Decay koji će na najbolji način pokazati kako se vrhunski klasičan heavy metal praši i u Hrvatskoj. U prodaji su i specijalne VIP – Meet & Greet ulaznice koje uključuju susret i fotografiranje s Paulom, kao i specijalni poklon.

Regularna cijena ulaznica košta 33€, a možete ju nabaviti preko sustava Entrio.

VIP ulaznica od 66€ uključuje susret s Paul Di’Annom i fotografiranje s njim. Svaki vlasnik ulaznice može na potpis donijeti maksimalno 2 predmeta (primjerice dva albuma i sl.). Ovisno o broju prodanih VIP ulaznica, bit će regulirano trajanje susreta s Paulom. Susret će se održati pola sata nakon koncerta, a ako dođe do ikakvih izmjena, svaki kupac će biti pravovremeno obaviješten putem e-maila ili mobilnog telefona. Svaki vlasnik ulaznice od Paula će dobiti specijalni poklon.

 

 

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE