Sarajevski bend Letu štuke vraćaju se u Rijeku i to u Pogon kulture u subotu, 25. studenog, a kao predizvođač nastupit će Tibor.

Nakon čak četiri godine Letu štuke su ponovo pred riječkom publikom. Bend predvođen jednim od najutjecajnijih pop rock autora ovih prostora, Dinom Šaranom, donosi svoje bezvremenske hitove i presjek karijere.

Specifični umjetnički izraz, društveno-politički angažirani tekstovi koji seciraju stanje u društvu, intimna i aktualna lirika dio su autorskog rukopisa Dine Šarana kojeg struka i kolege stavljaju među vodeće autore regije. Ovaj bend je već prvim albumom stvorio hitove, od kojih su “Minimalizam”, “Šutiš” i “Mjesto za dvoje”, a sljedeći albumi “Proteini i ugljikohidrati”, “Brojevi računa” i “Topla voda”, potvrdili su njihov utjecaj. Letu štuke su zavrijedili legendarni status i označeni kao vodeća alter-pop imena regiji. Uz singlove s najnovijeg hvaljenog albuma, poput “Bože zdravlja”, “Supermarket”, “Bočice” i “Zemlja gori”, koji su snimili s Dubiozom kolektiv, publika će čuti i najveće hitove, poput “‘Tesla”, “Bella dona” ili “Sunce”.

Kao predizvođač bendu Letu štuke se pridružuje Tibor Karamehmedović, autor, vokal i gitarist grupe Silente. Tibor će predstaviti svoj sjajan solo album “Požalit se nekom”. Najavljujući osam pjesama ljubavne rock’n’roll tematike, album je predstavljen singlovima poput “Požalit se nekom”, koji je uvršten na Top40 ljestvicu najemitiranijih radijskih pjesama u Hrvatskoj, kao i “Njene kose crne” ili “Bonvivani”, a sve nastavljaju biti uvid u samostalni rad Tibora.

Ulaznice kreću u prodaju ove srijede, 27. rujna, od 10:00 po early bird cijeni od 13 eura. Ta cijena će vrijediti do 31. listopada, a dan nakon, 1. studenog, cijena ulaznice će iznositi 15 eura. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 18 eura. Ulaznice su dostupne na Eventim.hr i Entrio.hr, kao i svim prodajnim mjestima Eventima i Entrija, te u Dallas Music Shopu.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE