Debeli Precjednik slavi 30 godina postojanja! Proslavite s njima i njihovim prijateljima ovu svečanost. Koncert će se održati u subotu, 14. listopada 2023. godine, u osječkom klubu Epic.

Ovaj koncert ima dvostruki razlog za proslavu. Prvo, Debeli Precjednik će predstaviti svoj najnoviji album pod nazivom “Atomac,” koji donosi svježe punk note i poruke koje će nas potaknuti na razmišljanje. Drugo, ovo je prilika da zajedno proslavimo 30 godina strastvenog punk izražavanja i jedinstvenog bunta ovog mnogima omiljenog benda.
Debeli Precjednik je bend koji je svih ovih godina održao svoju autentičnost i strast prema punk glazbi. Njihova povezanost s publikom oduvijek im je bila svojevrsni “trademark“, a ljubav prema svom naselju VBK, gdje su odrasli, dodatno ih čini posebnima. Njihova zrelost u kvaliteti glazbe i riječi dolazi do izražaja u svakoj izvedbi, dok njihova odlična svirka i izvanredno pjevanje ostavljaju snažan dojam na svakog slušatelja. Punk glazba je oduvijek bila glas onih koji se ne boje izraziti svoje mišljenje i poduzeti akciju, a Debeli Precjednik, kroz svoje pjesme, prenosi poruke o svijetu koji ih okružuje, potičući nas na razmišljanje i promišljanje o društvenim i političkim temama. Njihov zdravi lokalpatriotizam i odanost svojim korijenima dodatno ih čini posebnima na punk sceni.
Osim Debelog Precjednika, na koncertu će nastupiti i sjajni bendovi, njihovi prijatelji, kao što su Galanthus iz Osijeka, Tarzan u dunsflaši također iz Osijeka, Loš Primjer iz Požege/Rijeke, Kymera iz Osijeka i De Limanos iz Novog Sada. Prije i poslije koncerta, Voogle će se pobrinuti za dobar ritam i atmosferu.
Bend Debeli Precjednik svira već 30 godina s jednakom strašću i entuzijazmom u prenošenju svojih poruka i energije. Vjerujemo da će ovaj koncert biti nezaboravno iskustvo za sve prisutne i da će se ponovno potvrditi njihova izvanredna veza s vjernom publikom. Ovo je prilika da zajedno slavimo punk glazbu, bunt, i autentičnost koju nam donosi Debeli Precjednik.
Upad na koncert je 10 eura.
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE