Sutrašnjim koncertom na zagrebačkoj Šalati promovirat će novi album, ali i prirediti spektakl na pozornici uz orkestar, zbor IGK, brass sekciju, Singrlice i plesače.

Po završetku ljetne turneje te uoči velikog open air koncerta na zagrebačkoj Šalati, 2. rujna, na kojem će Let 3 pokazati ‘sve ono što niste vidjeli na Euroviziji’, objavili su album s novim čitanjima odabranih uspješnica iz svog dugogodišnjeg glazbenog opusa. Album ŠČ! od sada je dostupan na svim streaming servisima, a uskoro će se naći i u fizičkoj prodaji na vinilu.

”Ovaj album je nastao iz razloga što neke naše pjesme zaista zaslužuju da ih se povremeno osvježi i prearanžira, te naše želje da napravimo suradnje s velikim ikonama i zvijezdama ovih prostora koje su na našu veliku radost pristale na to. Pored toga, u cijelom procesu nastanka albuma dogodila se i Mama ŠČ! koja je savršeno zaokružila cijelu priču pa da upoznamo i našu novu publiku s onim što smo radili prije Mame ŠČ!” – rekao nam je Zoran Prodanović Prlja povodom objave te pozvao sve da im se pridruže na koncertu ove subote koji će se održati na zagrebačkoj Šalati s početkom u 20 sati

Dizajn covera: Anis Galijatović

O novom izdanju, koje će se uskoro u prodaji naći i na vinilu, Prlja je podijelio iskustva surađivanja s gostujućim glazbenim ikonama, bez kojih se ŠČ! izdanje ne bi dogodilo. ”Sva iskustva su bila lijepa. Tereza Kesovija je naš uzor, obožavamo je i cijenimo. Alka se dobro prilagodila. Sve su to ikone! Pa Vuco, ajme majko mila, pa to je legenda. S njim je najljepše raditi, pa onda Alen Vitasović.. Stvarno im svima veliko hvala i ponosni smo što nas nisu odbili nego su pristali surađivati s nama. Imamo osjećaj da su i oni ponosni što smo nešto napravili zjednički, a to je nešto što bi u ovozemaljskom životu trebalo biti nešto posebno lijepo što zadovoljava ljudsku dušu i srce”, izjavio je.

Ulaznice za Let 3 na Šalati ove subote, 2. rujna dostupne su putem sustava Eventim.hr, na prodajnim mjestima Eventima ili na dan koncerta na ulazu. Još danas ulaznice se mogu kupiti po pretprodajnoj cijeni, a na dan koncerta cijena ulaznice raste te ih je još vrlo malo ostalo u prodaji, ističu organizatori. Ulaz se u subotu otvara u 18.30, a koncert počinje u 20 sati.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE