U srijedu 22. studenog u Vintage Industrial stiže FM Jam trojka Frenkie Kontra i Indigo. Ulaznice za najbolji balkan flow stižu uskoro!

FM Jam trojka Frenkie Kontra i Indigo objavili su nekoliko zajedničkih albuma od kojih se ističu “Putanja” (Berlin 2016.), i “Egzil” (Tokio 2017.), a tu muzičku trilogiju zatvorio je album “20/20” snimljen u Los Angelesu 2019. godine. Ovaj uigrani trojac predstavljaju atrakciju gdje god se pojave, a iza sebe imaju nebrojeno mnogo festivalskih i klupskih nastupa kroz koje su se profilirali kao vodeći artisti u svom žanru.

Adnan Hamidović Frenkie je jedan od najuspješnijih i najutjecajnijih balkanskih repera. Iza sebe ima osam albuma koji su ga etablirali kao jednog od najproduktivnijih izvođača u regiji, a kroz 2023. godinu korača u reggae zvuku koji dominira novim albumom “Dunya”. Frenkie u zajedničkim nastupima s Kontrom i Indigom ostaje dosljedan hip hop zvuku u koji će se ugraditi novi materijal s albuma.

Kritičari su ga prozvali herojom generacije, njegove tekstove uspoređuju s prozom a njegov flow su proglasili najboljim na Balkanu.

Koncert počinje u 21:30h, a vrata se otvaraju u 20 sati. Informacije o ulaznicama stižu USKORO.

Pratite informacije na eventu OVDJE.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE