Zibéll, glazbenik i producent iz Osijeka s prebivalištem u Belgiji, predstavlja novi sing “Seaweed” te najavljuje prvi solo studijski album.

Iako je već ostavio svoj glazbeni trag na hrvatskoj sceni kao član benda S-kapada, njegova kreativna struja odvukla ga je do Belgije, gdje je s bendom Strange Garbage nastavio osvajati srca publike svojim eklektičnim zvukom. Sada, u 2023. godini, Zibéll se priprema za još jedno značajno glazbeno poglavlje dok zakoračuje u solo vode sa svojim prvim solo albumom “Itchy Feet”.

Kao najava ovog uzbudljivog projekta, Zibéll je izdao singl “Seaweed”. Pjesma je upečatljiva po svom bogatom zvuku koji pomiče granice žanrova, stvarajući originalni val ritmova i melodija. Kroz prateći glazbeni spot, gledatelji su pozvani na jedinstveno morsko putovanje kroz snove, ugođaj koji je prenesen kroz pažljivo osmišljene animacije.

Ovo nije prvi put da je Zibéll ostavio svoj trag u svijetu glazbe. Prijašnji singl pod nazivom “First Ascent” već je oduševio publiku svojim originalnim pristupom i zvukom.

Facebook page

Instagram

Spotify

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE