Neki od vas možda već dugo znaju, dok drugi čuju po prvi put – KSET će uskoro biti primoran iseliti se iz lokacije na kojoj se nalazi već 47 godina, bivše kotlovnice Fakulteta elektrotehnike i računarstva.

Nije ni pregrijala ni zahladila tako da straha nema – zbog obnove FER-a momentalno mora obustaviti svoj rad. To ne znači da pogon KSET-a staje, jer nit su prazne zgrade grad nit je klub isključivo prostor. Od jeseni, grijemo se drugačije. A da bi se nakratko pozdravili od našeg dosadašnjeg prostora, priredili smo ciklus koncerata Pozdrav kotlovnici. To je zahvala svima koji su kroz godine pomogli i doprinijeli klubu: svim posjetiteljima i glazbenicima, volonterima, suradnicima i sponzorima. Ovo je pozdrav prostoru, ne i klubu. Veselimo se nastavku rada, vašem daljnjem dolasku i podršci, bez obzira gdje se nalazili.
Utorak 29.8. – Igralom + čuvarkuća
Minimalistički afrobeat/indie s dragim nam Dimitrijem Dimitrijevićem na basu i vokalima i ponajbolji lokalni indie emo u obliku Čuvarkuće.
Srijeda 30.8. – Mašinko + Biciklić
Dupla doza već kultnog zagrebačkog punka, razuzdano i old-skul, s neizostavnom dozom samosvjesnog humora i pronicljivim društvenim komentarima.
Četvrtak 31.8. – ### i Niko Potočnjak
Buka i nasilje, primitivni u svojoj profinjenosti i profinjeni u svojoj primitivnosti. Dugogodišnji veterani planiraju šparati vaše bubnjiće još manje nego inače.
Petak 1.9. – Svemirko i IDEM
Ruke obara synth pop u susretu s pop punkom, utjecaji blještavih i šarenih 80-ih sa sirovijim krajem kasnih 90-ih, oboje u izvedbi na široko voljenim licima.
Subota 2.9. – KSET Caffe
Završavamo cijelu priču s igračima domaćeg terena, razne generacije DJ-a iz Disco sekcije KSET-a.
Cijene karata (pretprodaja/na dan koncerta), a moguće ih je kupiti preko Core Eventa sustava.
Utorak – 8/10 €
Srijeda – 10/12 €
Četvrtak – 8/10 €
Petak – 12/14 €
Subota – 2 €, besplatno za studente FER-a
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE