Curtis James Jackson III, poznatiji kao 50 Cent, održat će koncert 17. listopada 2023. u Areni Zagreb, u sklopu velike svjetske turneje “The Final Lap Tour”!

Nagrađivani reper, televizijski producent i glumac ovom turnejom proslavit će 20 godina od izlaska svog albuma prvijenca “Get Rich or Die Tryin’” jednog od najznačajnijih i najprodavanijih hip hop albuma u povijesti.

Cijelu “Get Rich or Die Tryin’” turneju 50 Cent će “odraditi” u društvu svog velikog prijatelja Busta Rhymesa, još jedno nezaobilazno hip hop ime. Jedan od najboljih hip hop tekstopisaca, poznat i po svom jedinstvenom vizualnom stilu, Busta Rhymes nominiran je za Grammy nagradu čak 12 puta.
50 Cent i Busta Rhymes pripremaju veliki hip hop show koji se svakako ne smije propustiti. Pretprodaja ulaznica kreće u ponedjeljak 5. lipnja, kada će mogućnost kupnje imati pretplatnici Eventim.hr newslettera, generalna prodaja ulaznica kreće u utorak 6. lipnja putem Eventim.hr sistema i na fizičkim prodajnim mjestima Eventima.
Velika je sreća što se 50 Centa ne sjeća dogodovština s prošlog koncerta u Zagrebu, kojeg je 2007. održao u Domu sportova, kao i obećanja koje je tada dao…
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE