Ovog četvrtaka, 11. svibnja, u zagrebački Vintage Industrial Bar, premijerno dolaze zarazna i talentirana trojka Podočnjaci. Ovo je ujedno i prvi u nizu nastupa koncertnog serijala koje organizator yem pokreće u svibnju u ovom kultnom zagrebačkom prostoru.

Podočnjaci, koncertna atrakcija iz Kutine, svoj ovogodišnji val nastupa započinje ovog četvrtka, 11. svibnja u Zagrebu. Po prvi put će nastupiti u Vintage Industrial Baru i prirediti jedan od “najintimnijih koncerata do sada”. Ovo je ujedno i prvi u nizu nastupa novog koncertnog serijala kojeg yem u svibnju održava u ovom kultnom zagrebačkom prostoru – slijede i nastupi repera Dine Blunta, 18. svibnja i hip-hop dua Krankšvester, 25. svibnja.

Kroz novi serijal yem-ovog koncertnog četvrtka u Vintageu, publika će tako imati priliku čuti zvučna imena iz hip-hop / trap žanrova u intimnijem okruženju, gdje će navedeni izvođači prirediti nastupe s pjesmama koje rijetko izvode uživo.

Dino Blunt – Tvornica kulture – promo

“Vraćamo se u Zagreb kako bi započeli svoju koncertnu turneju u 2023. Bit će to jedan intimniji nastup u dvorani kultnog Vintage Industrial Bara, za naše najjače fanove i fanice. Dođite, zabavite se i zajedno s nama nabacite podočnjake” poručuju Podočnjaci u najavi svog koncerta, na kojem publika može očekivati odličan provod uz hitove “Papuče”, “Šiške” i “Predsoblje”, a priliku će dobiti i one pjesme koje do sada nisu izvodili često.

Nakon što je već održao koncerte u zagrebačkim klubovima Boogaloo, KSET i Tvornica kulture, mladi reper Dino Blunt će također stati na pozornicu Vintage Industrial Bara, 18. svibnja i prirediti jedan intimniji nastup, sa set-listom pomno odabranih pjesama. Tjedan dana kasnije, 25. svibnja, na istu pozornicu stižu i Porinom nagrađeni hip-hop duo Krankšvester, koji koncert najavljuju riječima: “Pjevamo pjesme koje ne čujete često ili nikad…intimno druženje sa hard core fanovima”.

Krankšvester – Tvornica kulture – promo / Foto: Marko Lopac

Ulaznice za koncert su po pretprodajnoj cijeni od 8€ dostupne online putem platforme Core Event te na prodajnim mjestima u Zagrebu: Drito Bar, Dirty Old Shop i Rockmark. Na dan koncerta iznosit će 10€. Organizator koncerta je yem, koji najavljuje: “Prvi s kojima otvaramo naš koncertni četvrtak u Vintageu su i oni koji već dugo solo nisu svirali Zagreb. Papuče na nogama, Podočnjaci u Vintageu”.

 

 

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE