Više od dvadeset regionalnih glazbenih imena stiže na ovogodišnje izdanje festivala.

Najveći zagrebački open-air festival održat će se od 18. do 21. svibnja u Parku dr. Franje Tuđmana i ponovno pretvoriti središte grada u destinaciju na kojoj se spajaju glazba, pivo i druženje na otvorenom. Do festivala je ostalo nekoliko tjedana, a tim povodom objavljen je i detaljan raspored nastupa po danima.

Foto: Nando Holjevac

Festival će u četvrtak, 18. svibnja otvoriti Daleka obala te Alen Vitasović, a istog dana na pozornicu će stati i zagrebački rock bend Orvel, makedonski kolektiv Funk Shui i šibenski rock sastav BluVinil.

U petak, 19. svibnja festivalski program bit će zaokružen nastupima osječkog rap dua Krankšvester, zatim beogradskih alt-rockera Artan Lili, rock dua i dobitnika Rock&Off nagrade Djeca!, zagrebačkih indie-rockera Tidal Pull i pop-punk dvojca Luzeri.

U subotu, 20. svibnja stiže dubrovački bend Silente, Bad Daughter, trap kolektiv 2xŠihta, pocket palma, Keni nije mrtav te Elvis Sršen s bendom Disco Blues.

Festival će kraju privesti zagrebački PipsChips&Videoclips, koji će nastupiti u nedjelju, 21. svibnja. Istog dana na pozornicu će stati i reper Grše, glazbenica i autorica Miach, indie-disko-pop punker Peki Pele, mladi beogradski indie-synth pop trio dram te Stereo Deficit (Arctic Monkeys tribute bend).

Ulaz će, kao i svake godine do sada, biti besplatan.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE