Uskoro nam se bliži Craft, Rock & Street Food Festival Brundanje, u dvorištu Pivovare Medvedgrad. Ako ste u potrazi za jednim od zanimljivijih rock doživljaja ove godine, svakako dođite na Brundanje, festival koji se 17. lipnja održava u dvorištu Pivovare Medvedgrad, u Huzjanovoj ulici 36, u Zagrebu.

Uzavreli ritam rocka, moćnu energiju i hedonizam donose legende rocka iz regije – Kojoti, Letu Štuke i Jonathan. Poznato je da Kojoti na stage uvijek donose pozitivne vibracije i sirovi rock’n’roll te poručuju, baš kao i njihov zadnji album: „Sve je pod kontrolom“. Letu Štuke prate mnogi hitovi kao što je Mjesto za dvoje, a Jonathan je riječki bend koji dovodi, uz ostale hitove i svoju najdražu „Maggie“. Uz ove su se bendove rađale ljubavi, gradila prijateljstva, slavili rođendani, plesalo na svadbama i tulumima, a na ovom Festivalu posjetitelji mogu očekivati pravi glazbeni doživljaj, obojen cijelim spletom emocija. Bendovi će zajedničkim snagama rasplesati sve prisutne i dati sve od sebe da se ovo događanje pamti po ludoj svirci i odličnoj atmosferi.

Da biste na glazbenom tulumu mogli plesati do maksimuma, tijelo trebate opskrbiti i ‘pravom energijom’. Među više od 10 craft izdanja Pivovare Medvedgrad moći ćete odabrati svoje savršeno pivo, a kad ogladnite tu su i food truckovi, kako biste uz glazbene zadovoljili i ostale gušte.

Na dan održavanja koncerta, 17. lipnja od 17 do 19.30 h svi zaljubljenici u fine svijetle i tamne pivske kapi moći će upoznati pivske okuse na izvoru, razgledati Pivovaru i otkriti neke tajne Pivovare Medvedgrad, a od 19.30 do ranih jutarnjih sati slijedi odlična svirka, a tko je predgrupa ostat će još neko virjeme tajna organizatora.

Predlažemo da na Festival dođete organiziranim prijevozom autobusima, koji će kretati s Trga dr. Franje Tuđmana, a dolazite li u vlastitom aranžmanu osiguran vam je besplatan parking.

Plaćanje je moguće isključivo kartično, a ulaznice od 5. svibnja potražite na službenim stranicama Entria.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE