Polivalentni novozelandski umjetnik Jonathan Bree vraća se ovaj petak (28.04.) u Močvaru, gdje je posljednji koncert održao prije malo manje od četiri godine.

Jonathan Bree je na sebe skrenuo pažnju već u vrlo ranoj dobi. Enfant terrible novozelandske glazbene scene svoje je prve radove napisao s 13 godina. Njegov otac koji je živio u Australiji bio je duhovni guru koji je svoje sljedbenike tjerao na dugotrajne postove kako bi postigli više stanje svijesti. Jonathanu se to nije baš svidjelo pa je pobjegao od njega, počeo prodavati drogu turistima kako bi preživio i školovao se. Za sebe kaže da je izraziti radoholičar koji jako malo spava, vlasnik je izdavačke kuće Lil’ Chief Records, a ujedno producira i snima spotove za druge. Vrijedi istaknuti i njegov rad u bendu The Brunettes koji je suosnovao 1998., dok solo karijeru započinje 2013. godine. Do sada je izdao četiri albuma, posljednji od njih ‘After The Curtains Close’ promovirat će ovom prilikom u Močvari.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 17 eura mogu se kupiti u Dirty Old Shopu, na dan će koštati 20 eura. Vrijedi istaknuti da su early bird ulaznice kompletno rasprodane u vrlo kratkom roku što svjedoči o interesu za ovaj koncert. Močvara se otvara u 20h, dok se početak nastupa očekuje oko 21:30h.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE