Zaokružen je program jubilarnog, petog izdanja umaškog Sea Star festivala.

Nakon grupe The Prodigy i Robina Schulza, kao i cijelog niza internacionalnih i regionalnih izvođača, među kojima su Indira Paganotto, Mahmut Orhan, Daria Kolosova, Etapp Kyle, Senidah, Hiljson Mandela, Krankšvester, i mnogi drugi stiže i finalni val imena.

Čine ga EDM dvojac Vanillaz, veterani slovenske elektronske scene Tima Urbanya i Alessio, zatim DJ-i Burkakke i Strax, umaška trap ekipa At The Spot te RNB Confusion Sound System kojeg predstavljaju Zembo Latifa i DJ Turk, a u laguni će biti i Silent Octopus stage. Ovogodišnje izdanje festivala održat će se 19. i 20. svibnja u umaškoj laguni Stella Maris, a aktualna promotivna cijena ulaznica na snazi je najkasnije do petka 14. travnja do kraja dana!

Ograničen kontingent festivalskih ulaznica po promo cijeni od 39 EUR u prodaji je najkasnije do petka 14. travnja do kraja dana. Uz njih u ponudi su jednodnevne ulaznice od 24 i 29 EUR i VIP Gold, te Ultimate Experience VIP ulaznice, koje daju pristup glavnim pozornicama. Krenula je i prodajna akcija „Kupi 4, zgrabi 5“ u kojoj se na četiri kupljene festivalske ulaznice peta dobiva besplatno! Sve skupa je dostupno na službenoj stranici festivala te online i na svim prodajnim mjestima sustava Entrio.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE