U četvrtak 13.4., nagrađivana zagrebačka kantautorica Sara Renar održat će koncert povodom 10 godina glazbene karijere u KSET-u.

Sara Renar iza sebe ima pet diskografskih izdanja na kojima potpisuje tekst i glazbu. Album “Djeca” nominiran je za nagradu Porin za najbolji debitantski album 2014. godine, 2015. za EP „Jesen“ Renar nominirana u dvije kategorije, a Porin je osvojila u kategoriji najboljeg vokalnog izvođenja. Album “Tišina” iz 2016. nominiran je za istu nagradu za album godine i najbolji alternativni album, a album je dobio i IMPALA nominaciju za europski album godine.

Uz sve ovo Sara potpisuje glazbu za kazališne predstave, autorica je i suradnica brojnih međunarodnih multimedijalnih projekata i pjesničkih performansa te je ostvarila suradnje s etabliranim umjetnicima elektronske glazbe.

Od svojih tradicionalnijih kantautorskih početaka do današnje plesne punk elektronike nastavlja razvijati svoj jedinstveni zvuk čije je obilježje specifična lirika i eksplozivni koncerti. U travnju ove godine slavi desetu obljetnicu izdanja debitantskog albuma “Djeca”. Tom prigodom će održati koncert u KSET-u te će zagrebačkoj publici prirediti jedinstveni audio-vizualni doživljaj.

Ulaznice po early bird cijeni od 8 € možeš kupiti putem linka na bit.ly/sara-renar do 1.3. ili do isteka zaliha, nakon toga cijena će biti 10 €. Na dan koncerta cijena karte će biti 12 €.

Program je realiziran uz potporu Grada Zagreba

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE