Šibenski pop rock bend BluVinil najavljuje koncert u zagrebačkom Vintage Industrial Baru, u četvrtak 30. ožujka, kojim će promovirati hvaljeni album “Zna li itko tajnu srca?” kao i njegovo CD izdanje.

Zna li itko tajnu srca?”, u izdanju LAA, uvršten je među najbolje domaće albume 2022. i zaokružio sjajnu godinu za bend. Najavljen singlom “Heroji”, koji je osvojio radijske postaje i postao koncertni favorit, nastavljen je jednako uspješnima “U predgrađu”, “Zasjeda” i “Boris B”. Dalo je to nagovijestiti da će BluVinil objaviti sjajan drugi uradak, a glazbena kritika je složna.

Album je rađen u pauzama između koncerata po Hrvatskoj i regiji što se, kaže BluVinil, savršeno uklapa u tematiku vezanu uz traganje i lutanje. Autor je gitarist i pjevač Matej Nakić, uz nadopunu basista i pratećeg vokala Brune Jakelića, produkciju potpisuje Antonino Šimić iz Greenwood studija, a mastering Filip Vidović iz Matterhorn studija. CD izdanje je dostupno u Zagrebu u Dirty Old Shopu i Rockmarku, kao i u Rijeci u Dallas Music Shopu.

Prilika za čuti kako uživo zvuči “Zna li itko tajnu srca?”, jedan od najboljih domaćih albuma prošle godine, bit će 30. ožujka u zagrebačkom Vintage Industrial Baru. Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 8 eura, na dan koncerta bit će 10 eura, a dostupne su na www.eventim.hr i svim fizičkim prodajnim mjestima Eventima.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE