Krajem ožujka, točnije, 31.3., Močvaru očekuje nalet pozitivnih vibracija jer na koncert stiže Antenat.

U ovom klubu prije desetak godina, ekipa iz Antenata odsvirala je svoj prvi akustični koncert. Ovaj put neće biti akustično, ali bit će baš kako treba, baš kako uvijek bude s Antenatom.
Klinci iz viših razreda osnovne škole u Španskom osnovali su bend 1997. godine. Pet originalnih članova i dalje je u tom bendu. Prvu petorka: vokalist i perkusionist Nenad Kovačić, bubnjar Bojan Horvat, basist Davor Barišić, gitaristi Boris Vidošević i Marko Fiket. Njima se kasnije pridružuju klavijaturist Frederic Lanz, trubač Jura Borić i saksofonist Mak Murtić. “Antenat” označava vilenjačku glazbenu ljestvicu, a ujedno znači i predak. Glazba koju stvaraju nazvali su “sub reggae”, a tu baš ima svega i svačega, očito raznih utjecaja na njih tijekom svih ovih godina.
Album prvijenac “Subing” izdali su 2006., nakon kojeg je uslijedila “Karavana” iz 2008. Pet godina kasnije izdali su svoj treći album “Izlet”. Singlovima “Danas ima sutra” i “Bolivija” najavili su četvrti album za koji se nadamo da će svjetlo dana ugledati uskoro. Antenat iza sebe ima brojne uspješne turneje po europskim državama, a i onima “susjednijim” gdje su isporučili sjajne koncerte, a baš jedan takav očekuje nas i u Močvari. Vidimo se 31. ožujka uz Savu!  Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 10 eura mogu se kupiti u Dirty Old Shopu, na dan će koštati 12 eura.
Za više informacija, popratite službeni događaj klikom OVDJE.
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE