Nakon što je nedavno objavio novo studijsko izdanje pod nazivom ‘Dvojko’, Vojko V po drugi puta u karijeri nastupit će u zagrebačkom Domu sportova.

Bit će to ujedno i promocija novoobjavljenog albuma, koji je nastavak albumske trilogije započete izdanjem ‘Vojko’ iz 2018., koji mu je donio šest nominacija i tri nagrade Porin, milijunske preglede spotova na YouTube-u i stotine koncerata diljem regije te ga formirao u jedno od vodećih regionalnih hip-hop imena.

Drago mi je da imam ponovnu priliku nastupati u Domu sportova. Planiram napraviti duplo jači show nego prvi put, budući da sad imam više materijala za izvođenje, više iskustva kao solo izvođač i više para za vatrene mašine, lavove i plesačice” kratko najavljuje splitski reper.

Koncert će se održati u subotu, 11. studenog, a ulaznice su do 11. svibnja dostupne u online pretprodaji po povoljnijoj cijeni od 11 eura. Nakon toga, pretprodajna cijena ulaznica će biti 14 eura, a uz online, tada će biti dostupna i fizička pretprodaja, na zagrebačkim lokacijama Drito Bar, Rockmark i Dirty Old. Na dan koncerta, cijena ulaznice će biti 17,25 eura. Organizator koncerta je yem.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE