Norveške black-metal legende Gorgoroth konačno dolaze u Zagreb na svoju posljednju misu na aktualnoj europskoj turneji “Black Metal Revelation”.

Svi ljubitelji black metala i ekstremnije glazbe dugo su iščekivali koncert norveških giganata žanra koji se, manje-više doslovno krije iza imena Gorgoroth. Za njihov premijerni nastup koji će se dogoditi 26. veljače u Hrvatskoj vlada ogroman interes, čak i na regionalnoj razini. Gorgorothu će se u nedjelju na pozornici u Boogaloou pridružiti nizozemski Doodswens, francuski Hats Barn i švicarski Tyrmfar.

Satnica za večeras u Boogaloou:

18:00 ULAZ
19:15-19:45 TYRMFAR
20:00-20:30 HATS BARN
20:50-21:30 DOODSWENS
22:00-23:00 GORGOROTH

Organizatori iz Hangtime Agency poručuju da je ostalo još nekoliko ulaznica koje možete nabaviti na ulazu kluba ili preko online sustava Entrio. Za ulaznicu je potrebno izdvojiti 29 eura.

Ponavljamo iz prethodne najave, Gorgoroth je bend koji dolazi iz meke black metala, norveškog grada Bergena gdje je nastao 1992. godine. Osnovao ga je Infernus, a samo ime označava dolinu iz sjeverozapadnog dijela Mordora u Tolkienovom “Gospodaru prstenova”. Dosad su izdali devet studijskih albuma, a stalni članovi osim spomenutog Infernusa su Thomas Asklund na bubnjevima te vokal Atterigner, pravim imenom Stefan Todorović, inače rođeni Kragujevčanin koji ove godine slavi 10 godina rada s bendom.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE