Drago Diklić održat će koncert 18. ožujka pod nazivom “Moj prijatelj Ivo Robić!” povodom stogodišnjice rođenja velikog hrvatskog glazbenika. U sklopu novog ciklusa Randevu u osam koji je velikim koncertom na Valentinovo otvorio Stjepan Jimmy Stanić & The Boys, u Tvornici kulture nastupit će još jedan velikan hrvatske glazbe.

Osim vlastitih pjesama, Drago Diklić izvodit će i pjesme Ive Robića kao hommage velikom i dragom prijatelju te glazbeniku koji je zaslužan za postojanje popularne i autorske glazbe uopće na našim prostorima. 28. siječnja ove godine obilježavala se stota godišnjica od rođenja ovog svestranog i profesionalnog glazbenika, jednog od najpoznatijih i najznačajnijih vokala, koji je svirao klavir, klarinet, saksofon, flautu i kontrabas, bio prvim pobjednikom Opatijskog i Zagrebačkog festivala te prvim vokalom solističke gramofonske ploče, “Pjeva Vam Ivo Robić“, koju je objavio Jugoton 1956. godine.
Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 12 eura pronađite u Tvornici kulture, na svim prodajnim mjestima ili online na Entrio.hr. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 15 eura. Podsjetimo, u travnju je povodom istog ciklusa najavljen koncert velike Tereze Kesovije.
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE