U sklopu klupskog programa KASETOFON u AKC Attacku, u petak, 3. ožujka, nastupit će sastavi litl itali (premijerni nastup) i Panda rhei!

litl itali:

Eksperimental hip-hop / alt-pop duo. Članovi su Vatroslav (bitovi, produkcija) i polusvećenik (vokal, stihovi), poznati na regionalnoj sceni iz bendova SEINE i Nemeček. Kombinirajući hip-hop bitove, elektroniku te apstraktnu i distopičnu liriku, početkom 2022. izbacuju svoje prvo EP izdanje pod nazivom “Gusto” za Agenciju Konkurenciju. Trenutno snimaju novi materijal za EP najavljen u ožujku 2023. te pripremaju live set.

Panda rhei:

Glazbeni projekt nastao suradnjom Ivana Kolara i Luke Dabre, u ožujku prošle godine predstavlja se s albumom “Save Your Souls You Fucking Monsters“, na kojem donosi 10 nervoznih i melankoličnih, erotičnih i humorističnih, iskrenih i zavaravajućih pjesama. Prethodila su ga dva singla, Josepheen i Rant čime su predstavljena dva suprotna pola albuma, kako glazbeno tako i vizualno. Pjesme su se kovale u dužim intervalima putem bezbroj različitih demo verzija, a beskompromisan pristup zajedničkoj viziji iznudio je milijun kompromisa i preinaka, ali s ciljem glazbenog zadovoljstva i prihvaćanja činjenice da negdje treba staviti točku. Takav album bit će i onaj sljedeći, a najvjerojatnije i onaj iza. Panda Rhei nastupa u punom sastavu kojeg čine Luka Dabro (gitara), Danijel Sikora Six (bass), Melita Sabljo (bubnjevi) i Juraj Rebernjak (klavijature/sampling).

𝗞𝗔𝗦𝗘𝗧𝗢𝗙𝗢𝗡 je klupski program udruge AKC Attack s ciljem promocije i razvoja alternativne scene s naglaskom na indie pop rock ekperimentalnu glazbu. Osnovni cilj projekta je približiti publici glazbenike koji izlaze iz konkretnih žanrovskih okvira zbog unošenja novih elemenata u glazbena djela ali i live nastupe. U prvom redu, cilj je istaknuti manje izvođače koji još pronalaze svoju publiku te na ovaj način taj proces mogu ubrzati i u pozitivnom smjeru nastaviti sa daljnjim razvojem.

Cijena ulaznice je 5,5 eura, a sve informacije možete pronaći na službenom događaju.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE