Zagrebačka glazbena-internet senzacija – 2 Kitice, priprema svoj najveći samostalni nastup do sada. Već gotovo deset godina svojim skečevima i glazbom oduševljavaju publiku, a sada konačno stižu i na svoj najveći solo koncert, 17. ožujka u Tvornicu kulture, mjesto odakle je njihova priča i krenula.

Ovaj kreativni duo čine Igor Glodić i Nikša Modrić, publici poznatiji kao Iggy Biznis i Džoni Paranoja. Kako i sami kažu, za njih je ovo koncert karijere koji ima posebno značenje: „Simbolično je da smo upravo u Tvornici davne 2014. godine smislili ime i objavili prvi video“, istaknuo je Džoni. Njihov YouTube kanal danas broji gotovo 15 tisuća pretplatnika, a uz njega aktivno objavljuju skečeve na TikTok-u gdje broje više od 24 tisuće pratitelja koji svoju podršku izražavaju u obliku lajkova, i to njih više od milijun.

U glazbene vode zaplovili su nedugo nakon pokretanja YouTube kanala, objavom prvog singla „Pripreme za Zrće“. Od tada su objavili tridesetak pjesama, od kojih su neke u suradnji s regionalnim glazbenicima 30Zonom i Merulom, a prošle su godine objavili album prvijenac “IN DA HOUSE” koji se sastoji od osam pjesama. Publika će na koncertu imati priliku premijerno slušati njihov novi sing “U tvom krevetu”, ali i hitove “Di si”, “Idemo na Bol”, “Ovu pjesmu sam napisao u srednjoj”.

Svoje iskustvo koncertnih izvođača već godinama grade u zagrebačkim klubovima. Do sad su održali nekoliko koncerata, od kojih se posebno ističu nastupi u KSET-u, ali i gostovanje na prvom ikad FER Open Air festivalu. U tijeku su pripreme za najveći samostalni koncert u njihovoj karijeri, a publici kratko poručuju: „Doletite svi, jer će biti nezaboravno!“

Ulaznice za koncert su po pretprodajnoj cijeni od 7€ dostupne online putem platforme Core Event te na prodajnim mjestima u Zagrebu: Drito Bar, Dirty Old Shop i Rockmark. Na dan koncerta iznosit će 9€. Organizator koncerta je yem, koji poručuje: “Di si, s kim si, 17.03? U Tvornici s 2 kitice.“

 

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE