Iz dalekog Sibira u Vintage Industrial Bar stižu black metal blizanci koji se krije iza imena Grima! Datum za pribilježiti je 9. ožujka 2023. (četvrtak). Kao postebni gosti nastupaju domaće crne snage SitiS!

Prema Google Mapsu od Zagreba do Krasnojarska ima više od 6500 kilometara. Minimalno toliko će prevaliti Morbius i Vilhelm, blizanci koji su osnovali ovaj bend 2014. Bend je započeo kao isključivo studijski projekt, a prvi nastup uživo imali su tek 2021. Njihov zvuk može se opisati kao atmosferični black metal s folk i pagan elementima. Dosad su izdali pet albuma, dok će aktualni “Frostbitten” (2022) promovirati ovom prilikom u Vintageu. Grima je inače vrhovni bog koji čuva one koji žive u šumi, ali kažnjava sve koji ne poštuju prirodu. Zanimljivo, u španjolskom jeziku grima označava osjećaj koji imamo kad netko noktima ili kredom zagrebe po ploči ili nekoj sličnoj površini.

Za SitiS ćemo reći sljedeće: zadnji je čas za uhvatiti ove sirove i nemilosrdne zagrebačke entitete za njihove vražje repove jer se uskoro zakucavaju u tminu svoje black metal tamnice kako bi započeli već započeto – snimanje novog diaboličkog materijala za slavljenje smrti koji će uskoro izaći kao Split EP sa slovenskim snagama SNOGG. Od ove izopačene četvorke možemo očekivati samo najcrnje i najuvrnutije disonance koje se miješaju s elementima old skul bleka i time zajedljivo stvaraju svoju viziju hipnotičnog blek metala.

Ulaznice možete kupiti preko Dirty Old Shopa po cijeni od 15€!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE