Škotska pjevačica Emeli Sandé nastupa 15. srpnja na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila, jednoj od najljepših pozornica na Jadranu koja ovo ljeto slavi desetu koncertnu sezonu!

Proslavljena i nagrađivana glazbenica moćnog glasa prvi je put zapažena 2009. godine od kada je njezina karijera u stalnoj uzlaznoj putanji, a šibenska publika imat će priliku uživati u jedinstvenoj solo izvedbi Sandé na klaviru.
Sandé je triput bila britanska ‘pjevačica broj jedan’ s pjesmama ‘Read all about it‘, ‘Next to me‘ i ‘Beneath Your Beautiful‘. Njezin prvi album ‘Our Version of Events‘ deset uzastopnih tjedana držao je prvo mjesto na ljestvicama u Ujedinjenom Kraljevstvu, a 2012. godine s preko milijun prodanih primjeraka postao je najprodavaniji album na ‘otoku’. Iste godine Sandé je nastupala na otvaranju Olimpijskih igara, a osvojila je i dva Brit Awardsa – za britanski album godine i za najbolju pjevačicu.
Ulaznice su dostupne od 15.2. u podne prva 24 sata u sustavu Eventim isključivo korisnicima Mastercard kartica, a ostali do njih mogu od 16.2. u podne na Eventimu i u City pointu Tvrđave kulture Šibenik.
Prvih 300 ulaznica dostupno je po cijeni od 69 eura, a nakon toga cijena ulaznice iznosit će 79 eura. Klub prijatelja šibenskih tvrđava ostvaruje popust od 10 posto u City pointu! Sve ostale informacije popratite na službenom eventu.
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE