Koncertom u Saxu Matej Mudrovčić, publici poznatiji pod imenom Mudri, predstavio je svoju novu pjesmu „Nije tajna“. Netipičnim tekstovima, zanimljivim obradama i brojnim nastupima uživo, zagrebački kantautor polako stvara svoj zvuk i nalazi svoje mjesto na sceni.

Novi singl “Nije tajna” ujedno označava početak suradnje s Hit Recordsom. Osim što je predstavio svoj autorski rad, Mudri je na pozornici Saxa ugostio kolege Marka Kutlića i Maxa Hozića, koji su uz njegov stalni bend pridonijeli prekrasnoj atmosferi i ostavili publici večer za pamćenje. „Nije tajna“ je balada koju je Mudri (mudro) čuvao u ladici već neko vrijeme, “Stvar se desila skroz spontano, prijatelj Marko (umjetnički Stey) i ja smo se zafrkavali na instrumentima. Ja sam imao neku melodiju, dvije riječi i dva akorda koji su mi se vrtili po glavi danima. Jednim obratom na klavijaturama dignuo je moju ideju na novi nivo, i tu sam znao da ćemo skupa raditi ovu pjesmu. Nije bila ljubav na prvi pogled, bio je klik na prvi obrat”, kroz smijeh nam kaže Mudri.

Foto: Neven Kadić

Aranžman pjesme je stilski odmak od njegovog dosadašnjeg rada, ali sam glazbenik kaže kako ne voli robovati formi i očekivanjima, pa čak ni svojim. Atmosferu pjesme uspješno je prenio i vizualizirao, odnosno režirao i montirao Neven Kadić, a glavni glumci u spotu su Lana Varat i Antonio Agostini. Uz Nevena, nije bilo brige kako će glazbeni spot izgledati, “Osim što je vrhunski kreativac, Neven mi je i dobar prijatelj pa sam mu dao odriješene ruke. Znao sam da me dovoljno poznaje da neće od mene raditi nešto što nisam, već napraviti najbolje moguće za pjesmu i za spot. Svakako se želim još jednom zahvaliti svim prijateljima i suradnicima uključenima u ovu pjesmu, bez svih njih ovaj spot ne bi bio moguć”, zaključio je Mudri.

Pjesmu možete poslušati na svim streaming servisima, a spot je dostupan na YouTube kanalu Hit Recordsa:

Autor glazbe: Matej Mudrovčić Mudri/Marko Stijaković Stey
Autor teksta: Matej Mudrovčić Mudri
Autor aranžmana: Matej Mudrovčić Mudri/Marko Stijaković Stey
Glazbeni producent: Marko Stijaković Stey
Tonski snimatelj: Marko Stijaković Stey/Stey Music Studio
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE