Kultni britanski sastav The Prodigy vraća se nakon višegodišnje pauze kao headliner vodećih evropskih festivala, a među njima će se naći i EXIT!

Imajući u vidu duboku povezanost i bogatu povijest s regionalnom publikom, očekuje se da će upravo EXIT, za koji su izjavili da im je omiljeni festival, biti vrhunac njihove povratničke turneje!

Program novog EXIT 2023 izdanja predvode i Skrillex, Viagra Boys, kolektiv Keinemusik, kao i duo CamelPhat, Hot Since 82, LF System, Vintage Culture i Indira Paganotto. Nastupe na festivalu potvrdili su i The Toasters, Suzi Moon, Cockney Rejects, Human Rias, Mortal Kombat, Zoe Kida i mnogi drugi. Ukupno 23 imena spremna su zauzeti svoja mjesta u EXIT Univerzumu, dolaskom na pet Exitovih pozornica – Glavnu, mts Dance Arenu, Visa Fusion, Explosive i Pachamamu, od 6. do 9. srpnja 2023. godine.

Mnogi su mislili, uključujući i sam bend, da će The Prodigy stati nakon tragedije, ali mi smo znali da neće biti tako. Povratnički koncerti u Londonu pokazali su da je vatra u njima jača nego ikada, a ponovni susret ovog kultnog sastava i njihove omiljene, Exitove publike, bit će sigurno najemotivniji do sada. U srpnju ćemo svjedočiti istinskom glazbeno-povijesnom trenutku, koji će dostići vrhunac specijalnom laserskom projekcijom Keitha Flinta“, izjavio je osnivač i direktor EXIT festivala Dušan Kovačević.

Festivalske ulaznice za EXIT 2023 dostupne su po promotivnim cijenama od 490 kn i uz uštedu od 50%, a mogu se kupiti putem festivalske stranice, kao i online i na prodajnim mjestima Entrio.

U petak, 16. prosinca, kreće i Novogodišnja akcija u kojoj se, uz kupljenu ulaznicu za EXIT festival 2023, na poklon dobiva ulaznica za jedan od Exitovih morskih festivala.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE