Robbie Williams vraća se u Hrvatsku deset godina nakon nastupa na zagrebačkom stadionu Maksimir.

Kao jedno od najznačajnijih inozemnih gostovanja iduće godine na dva ekskluzivna i intimna koncerta u pulskoj Areni odsvirat će cjelovečernji nastup na kojem će predstaviti 25 godina karijere. Ovim koncertima Williams će postati i prvi inozemni izvođač koji je dva dana zaredom nastupao u pulskoj Areni, nakon Foo Fighters-a i njihovih koncerata iz 2019.
Turneja “XXV” predstavlja 25 godina solo karijere jednog od najvećih zabavljača našeg vremena. Brit pop ikona i stadionska atrakcija za svoj nastup u Hrvatskoj odabrao je možda i najljepši koncertni prostor kojeg ovaj dio Europe ima. Dvije tisuće godina stari amfiteatar bit će savršena pozornica za dva intimna nastupa s ograničenim brojem ulaznica na kojima će podsjetiti na megahitove iz svoje cijele karijere i donijeti ono najbolje iz svog opusa. Koncerti su zakazani za 27. i 28. lipnja 2023. godine. 
Ulaznice će u prodaju krenuti u srijedu 7.12. kroz sustav Eventim, a detalji o cijenama i prodajnim mjestima biti će poznati početkom idućeg tjedna. Organizator događaja je Los Angeles Agency.
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE