Nekoliko dana pred koncert u zagrebačkoj Tvornici kulturi, koji će se održati u petak, 2. prosinca, Rambo Amadeus predstavlja novi singl, naslovljen “Pod rotacijom”. 

O novoj pjesmi, svjetski mega i kilo Tzar otkriva: “U tekstu sam pomenuo uvaženog kolegu, koji je donio sasvim nov osvežavajući izraz u regionalnu scenu, a mene svojim specifičnim humorom inspirisao, opomenuo da ne spavam na lovorikama, nego da navalim sa radom.

Nova pjesma ovog dodatna je najava koncerta koji Rambo Amadeus priprema za publiku u Zagrebu, zajedno sa svojim orkestrom Five Winnetous.

Kako je ranije i otkrio, njegov stav o koncertima se promijenio: “Radujem se dolasku, poslije duge pauze počeli smo da sviramo, željni uzavrele koncertne atmosfere. Promjenio se prilično moj odnos prema koncertima. Sada, zbog dvogodišnje pandemije korone, rata u Evropi, nategnutih međunarodnih odnosa, energetske i ekonomske krize, zveckanja atomskim oružjem ne izlazim više na binu rutinski, nego svaki put kao da mi je – poslednji, jer pojma nemam da li ću imati novu priliku.

Već prva objava njegovog koncerta u Tvornici kulture privukla je pažnju šire javnosti, i to svojim specifičnim i unikatnim kategorijama ulaznica, koje nude ‘prve redove do ograde’ (Fan Pit), ‘okajavanje određenih grijeha’ (Mala Pokora), ‘oprosta zbog nedolaska na koncert’ (Tesserae Indulgentiarum – Oprost ulaznica) pa sve do mogućnosti ‘postanka vlasnikom 50% svih Rambovih postojećih i buduće ostvarenih autorskih prava’ (Strategic Partner Card).

Cijene ulaznica kreću se od 120 kuna do 75 milijuna kuna, a organizator poručuje kako je u prodaji preostao još manji kontingent ulaznica. Dostupne su putem sustava Eventim.hr, gdje se možete upoznati i sa svim detaljima pojedinih kategorija.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE