Obavještavamo vas da je koncert Iron Maiden u Ljubljani rasprodan u rekordna četiri dana. Radujemo se što ćemo ih zajedno doživjeti na velikom koncertnom spektaklu 28.5.2023 u Areni Stožice u Ljubljani! – poručio je Charm Music, organizator događanja.

Svijetski velikani heavy metala, Iron Maiden, dolaze u Ljubljanu nakon dugih 16 godina. Na ovom velikom spektaklu moći će se uživo premijerno čuti pjesme s njihovog posljednjeg studijskog albuma “Senjutsu”, uz fokus na pjesme s kultnog albuma “Somewhere In Time” iz 1986. kao i njihove druge velike hitove.

“Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo napokon moći odsvirati neke od epskih pjesama s albuma “Senjutsu” što smo jako dugo čekali! 2023. će biti uzbudljiva godina i jako se veselimo ponovnom susretu s publikom u Sloveniji, gdje smo posljednji put svirali 2007. na ljetnoj turneji A Matter Of The Beast.” – izjavio je osnivač Iron Maidena, basist Steve Harris.

“Mislimo da je ova kombinacija dva albuma vrlo uzbudljiva. Znamo da fanovi žele čuti epske pjesme s albuma “Senjutsu” uživo po prvi put i mislimo da ih udružimo s kultnim albumom poput “Somewhere In Time” će napraviti još jednu zaista posebnu turneju za stare i nove obožavatelje! Naravno, za turneju novog albuma po Europi, uvelike ćemo se vratiti relativnoj intimnosti arena i znamo da će obožavatelji biti jako sretni zbog toga.” poručio je Rod Smallwood, menadžer Iron Maidena.

Ponavljamo, Iron Maiden započinje “The Future Past” turneju u Ljubljani, a mi se radujemo ovom velikom koncertnom spektaklu. Za više informacija, pratite službeni događaj na Facebooku.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE