Nakon što je prije samo tjedan dana najavljen ciklus od pet koncerata u zagrebačkom KSET-u, te naknadno dodan još jedan, šesti, datum – Darko Rundek je rasprodao sve.

Radi se o šest koncerata, kako javljaju organizatori, u najmanjem kapacitetu što je band svirao u puno godina. U igri je bilo samo 240 ulaznica po danu, a raspored koncerata je idući:

ponedjeljak 28.11.
utorak 29.11.
srijeda 30.11.
četvrtak 01.12.
nedjelja 04.12.
četvrtak 08.12.

Foto: Mislav Bartoš

Sam koncert je najavio i Darko, rekavši: “Ima nekih stvari koje se mogu podijeliti/razmijeniti/zajedno doživjeti, samo IZBLIZA. Nevidljive su na velikoj sceni, ne možeš ih osjetiti preko zvučnika i ekrana. U KSET-u smo dovoljno blizu za to. U ovom vremenu manipulacije i strepnje treba nam povjerenja, igre i slavlja. Kako ove godine slavimo 20-ti rođendan Ruku, dat ćemo više prostora pjesmama s tog albuma. Dobrodošli!

te dodao nekoliko dana kasnije: “Evo nas konačno i u dragom rodnom gradu. KSET je dobro mjesto za to. Ima i blizinu i visinu, zvuk saunda, ne puši se unutra pa nije zadimljeno, toči se moje omiljeno pivo, nema jednokratnih plastičnih čaša, osoblje je cool.. Veselimo se. Dobrodošli!

Organizatori iz agencije LAA (Los Angeles Agency) također upozoravaju kako bi se treba pripaziti na prodaju lažnih ulaznica narednih dana od strane internetskih botova: “Svih 6 koncerata je rasprodano. U Eventimu ulaznica više nema. Posljednji komadić sreće možete probati potražiti u Rockmarku ili Dirty old shopu, koji možda imaju još nešto ulaznica, 10-ak, za neki od prva 3 datuma. S vremenom će se pojavljivati gomila botova i fejk profila, koji će prodavati nepostojeće ulaznice, stoga pamet u glavu. Vidimo se u KSET-u.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE