Zanimljive vijesti stižu od organizatora iz agencije Los Angeles Agency, a to je da Darko Rundek i Ekipa spremaju pet dana intimnih koncerata pod nazivom “Izbliza” u zagrebačkom KSET-u.

Nešto što pomalo podsjeća na davnu turneju “Zagrebačka magla”, u limitiranim prostorima i uz intimnu atmosferu, dogodit će se krajem studenog i početkom prosinca ove godine u zagrebačkom KSET-u.

Radi se o pet koncerata, kako javljaju organizatori, u najmanjem kapacitetu što je band svirao u puno puno godina. U igri je samo 240 ulaznica po danu, a raspored koncerata je idući:

Ponedjeljak 28.11.
Utorak 29.11.
Srijeda 30.11.
Četvrtak 01.12.
Nedjelja 04.12.

Sam koncert je najavio i Darko, rekavši: “Ima nekih stvari koje se mogu podijeliti/razmijeniti/zajedno doživjeti, samo IZBLIZA. Nevidljive su na velikoj sceni, ne možeš ih osjetiti preko zvučnika i ekrana. U KSET-u smo dovoljno blizu za to. U ovom vremenu manipulacije i strepnje treba nam povjerenja, igre i slavlja. Kako ove godine slavimo 20-ti rođendan Ruku, dat ćemo više prostora pjesmama s tog albuma. Dobrodošli!

Foto: Mislav Bartoš

Ulaznice u prodaju kreću u ponedjeljak 31.10. u 09:00h, po cijeni od 140 kn, a u prodaju će odmah biti pušteno svih pet koncerata.
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE