Drugi dan mrzlog, a studenog mjeseca popravite uz koncert hrvatske glazbene legende – Jimmya Stanića, koji će uz pjevačke bravure pružiti publici i stand-upovske rutine za koje inspiraciju crpi cijeli život.
Stjepan Jimmy Stanić, doajen hrvatske zabavne i jazz-glazbe, unatoč poodmaklim godinama, na glazbenoj je sceni i dalje aktivan. Bistra duha, čista glasa i zadivljujuće energije, na pozornici priziva duh glazbe čija vrijednost “nikad neće proć” i koju upravo on – šarmantan, duhovit i vječno mlad – utjelovljuje.
Stariju je publiku već odavno osvojio, a mlađa ga tek otkriva. Njegovi su nastupi na ovim prostorima jedinstveni ne samo zbog vrhunske interpretacije jazz-standarda te evergrina nego i duhovitih “intermezza”.
Uza sve to, Jimmy izvodi i već pomalo zaboravljene šlagere sa zagrebačkim štihom. A kad mu se na pozornici pridruži i supruga Barbara, probudi se duh staroga građanskog Zagreba.
Ulaznice po cijeni od 50kn možete nabaviti u VIB, Grif Bar, Dirty Old Shop ili online. Na dan koncerta biti potrebno izdvojiti 70kn.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE